KUTSU: Kiinteistö- ja toimitilajohdon verkostotilaisuus 3.9.2024

torstai 20.06.2024 | Verkosto, Tapahtumat, Kehittäminen, Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue

Toivotamme hyvinvointialueiden kiinteistö- ja toimitilajohdon tervetulleiksi yhteiseen verkostotilaisuuteen tiistaina 3.9.2024 klo 9-11 Teams-alustalle.

Syksyn ensimmäisessä Kiinteistö- ja toimitilajohdon verkostossa keskitymme investointien suunnitteluun ja lainanottovaltuuksiin. Antto Korhonen valtiovarainministeriöistä kertoo investointien ohjausmallista ja sen kehittämisestä. Kuulemme mm. miten erilaiset vuokrasopimukset pitää ilmoittaa investointisuunnitelmassa ja miten vuokrasopimukset huomioidaan lainanottovaltuuksissa. Lisäksi käymme totuttuun tapaan läpi yhteisiä ajankohtaisia asioita.

Tilaisuus on tarkoitettu hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin ja HUS-yhtymän kiinteistö- ja toimitilajohdolle. Kutsu on lähetetty hyvinvointialueiden Maakuntien tilakeskukselle nimeämille henkilöille ja Maakuntien tilakeskuksen palvelusopimuksen yhteyshenkilöille 24.1.2024. Kutsun vastaanottaja voi välittää kutsua edelleen kiinteistö- ja toimitilajohdon kollegoilleen. Katso lisätietoja Maakuntien tilakeskuksen tietosuojasta. Tilaisuuden esitysmateriaalit jaetaan jälkikäteen yhteisessä Teams-kanavassa.

Lisätietoja

 

Jaa sosiaalisessa mediassa