RAPORTTI: Hyvinvointialueiden toimitilojen tilannekuva 2024

keskiviikko 04.09.2024 | Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue, raportointi, Tilatietopalvelu

Maakuntien tilakeskus on koostanut tilannekuvan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin ja HUS-yhtymän käytössä olevista toimitiloista. Tilannekuvaraportti julkaistiin 4.9.2024.

Maakuntien tilakeskus toimii hyvinvointialueista annetun lain tarkoittamana valtakunnallisena toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskuksena. Sen asiakkaita ovat hyvinvointialueet, Helsingin kaupunki ja HUS-yhtymä sekä Suomen valtio. Yhdessä asiakkaittensa kanssa Maakuntien tilakeskus kokoaa tietoja alueiden terveydenhuollon, sosiaali- ja pelastustoimen toimitiloista sekä niiden kustannuksista ja investoinneista.

Vuodenvaihteen 2023-2024 tiedoista koostettiin kesällä 2024 tilannekuvaraportti, jonka tietojen avulla hyvinvointialueiden päätöksentekijät voivat tehdä entistä perustellumpia päätöksiä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen toimitiloistaan. Tietojen päivittäminen, syventäminen ja laadullinen kehittäminen jatkuvat.

Alla on upotettu ikkuna selailtavaan raporttiin. Jos ikkuna ei näy, ole hyvä ja tarkista selainasetuksesi tai klikkaa issuu.com-palvelussa julkaistuun raporttiin.

Lisätietoja

Lue lisää

 

Jaa sosiaalisessa mediassa